INGYENES házhoz szállítás az egész országba 20 000 Ft felett!

Termékvisszaküldés

Kedves Vásárlónk!

Először is köszönjük, hogy a Lampahaz.hu-t választotta. Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az Ön által kiválasztott terméket maximális biztonsággal, sérülésmentesen jutassuk el. Sajnos így is előfordulhat, hogy a terméket nem megfelelő állapotban kapta meg.

Amennyiben azt tapasztalta, hogy a termék sérült, ezért élni szeretne elállási jogával a következő a teendője:

A kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti a terméket, melynek vételárát visszautaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra.

A visszaküldött áru nem lehet megrongált vagy használt, kivéve az általánosan elfogadható, szükséges használati minimumot, mint a kipróbálás és a termék átnézése. A visszaküldött terméknek lehetőség szerint tartalmaznia kell a termékhez kapott számlát, valamint a termék dobozát. Amennyiben a visszaküldött áru megrongált a Lámpaház.hu elutasíthatja a pénzvisszafizetést és a csere lehetőségét. Utánvétes és portós csomagot, illetve más futárszolgálattal visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni.

Pénzvisszafizetés igénylése esetén csak banki átutalás útján kerül teljesítésre a vételár visszatérítése a vevő által megadott bankszámlaszámra vagy arra a számlára, amelyről a kártyás fizetés megtörtént.

Ha nem felel meg a termék, akkor azt a csomag átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti részünkre. A nem megfelelő árut lehetőség szerint eredeti csomagolásban /dobozában/ kérjük becsomagolva visszaküldeni.